Genieten… dat willen we toch allemaal? Zeker wanneer het drukke beroepsleven stilaan plaats maakt voor gedachten aan de vrijheid die op ons wacht vanaf uw pensioenleeftijd.

Tijd voor uzelf, uw hobby, de reis waar u al zolang naar uitkijkt. Wat graag willen we dan ook ons financieel comfort behouden. Om voluit te kunnen genieten. Of om eventueel zorgnoden probleemloos in te vullen. Maar we weten ook dat ons wettelijk pensioen dat niet toelaat.

Wist je dat het gemiddelde nettoloon van een 60-jarige bediende 2500 euro bedraagt en het gemiddelde netto pensioen 1100 euro is.
Dit is een kloof van 56%!

Levenslang rentenieren, zonder zorgen

Dat is wat we toch allemaal voor ogen hebben? En daar maken we werk van… pensioensparen, langetermijnsparen, vrij sparen, opbouw van een eigen kapitaal. Om die kloof te dichten en om ons toekomstig comfort helpen veilig te stellen.
Maar dan nog blijft de vraag: hoe hou ik controle zodat ik levenslang kan genieten?

Wij hebben het antwoord!

In de huidige financiële context is het niet evident oplossingen te vinden die een gegarandeerde aanvullende inkomen uit uw opgebouwde kapitaal haalt. En toch… dat is precies wat wij u vandaag kunnen voorstellen.
Samen met NN Insurance Belgium bieden we u een unieke oplossing aan die u een levenslange rente garandeert ter aanvulling van uw inkomen.

Bekijk het filmpje hieronder

Ook voor u de oplossing?

U bent tussen 50 en 85 jaar oud en op zoek naar een gegarandeerde levenslange rente, aanvullend op uw pensioen? U wenst een kapitaal van 50 000 euro of meer te investeren als een eenmalige bruto premie? Dan is NN Lifelong Income de geknipte oplossing voor u.

Rekent u zelf maar na!

NN Lifelong Income gegarandeerde levenslange rente

NN Lifelong Income gegarandeerde levenslange rente

Een concreet voorbeeld

 1. Op 65-jarige leeftijd ontvangt u het kapitaal van uw groepsverzekering of pensioenfonds. U hebt een deel van het kapitaal niet onmiddellijk nodig en wilt er liever over beschikken in de vorm van een regelmatige rente. Door te kiezen voor NN Lifelong Income ontvangt u na aftrek van 2% taks op de premies en 2% instapkosten voor een eenmalige brutopremie van 100 000 euro, een maandelijkse rente van 220 euro, levenslang gewaarborgd en belastingvrij.
 2. Deze aanvulling op uw pensioen biedt u bijkomende ruimte om uw projecten en behoeften met de nodige gemoedsrust te realiseren.
 3. Elk jaar, op de verjaardag van de inwerkingtreding van het contract, zal uw rente herzien worden naargelang de prestatie van het fonds en de evolutie van uw contract. Dit betekent dat, als de waarde van uw reserve hoger is dan de basisreserve, uw rente wordt verhoogd. Indien dit niet het geval is, zal uw rente onveranderd blijven.
 4. Bij uw overlijden zullen de begunstigden het eventuele resterende saldo van de nog niet uitgekeerde reserve van het contract ontvangen, vóór taksen en successierechten.
 5. Rekening houdend met de evolutie van het fonds, de periode dat de rente werd ontvangen en de betaling van de kosten, kan het evenwel zijn dat de reserve van het contract herleid is tot nul. Met andere woorden: NN biedt u een garantie op de rente, levenslang, maar uw kapitaal is niet gewaarborgd.

Een aantal exclusieve troeven

NN Lifelong Income is een unieke oplossing met een aantal exclusieve troeven:

 •  Een gegarandeerde rente
 • Uw gegarandeerde rente kan alleen maar stijgen, nooit dalen
 • Levenslang: of u nu 80 of 110 wordt
 • Uw volledig beschikbare reserve is elk moment opvraagbaar
 • U kiest zelf op welk tempo de rente wordt uitbetaald (maandelijks, driemaandelijks,halfjaarlijks, jaarlijks)
 • Gewaarborgde rente, aanvullend op pensioen
 • Helpt bij het behouden van uw levensstandaard
 • De initiële rente is fiscaal volledig vrijgesteld
 • Enkel belasting op eventuele verhoging van uw rente
 • U zorgt zelf voor uw aanvullend pensioen
 • Uw in het contract aangeduide begunstigden ontvangen het eventueel resterende kapitaal

Meer dan een verzekeringsmakelaar

Wij maken graag tijd voor u en kijken samen met u naar gepaste oplossingen.
Afspraak kan steeds op ons kantoor of indien gewenst bij u thuis.

ONZE VISIE: Voor iedereen het beste advies!

Door de persoonlijke aanpak, transparante werking en een frisse kijk, helpen wij je verzekeringen begrijpen en vergelijken. Contacteer ons vandaag en ervaar het verschil van aanpakken. teefonisch zijn we te bereiken op het nummer 09 245 57 95 of stuur een e-mail info@declercq-ryheul.be