Wat u over 
Verzekeringen De Clercq & Ryheul BV moet weten.

kantoorVerzekeringen De Clercq & Ryheul BV is een onafhankelijk verzekeringskantoor opgericht in 1998, gelegen te Gent Sint-Denijs -Westrem voor alle takken varia, leven en beleggen.

“Gepersonaliseerd advies” is onze doelstelling!

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en beleggingsproducten. Wij onderzoeken dan welke verzekeringsmaatschappij voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft.

Daarmee houdt onze taak niet op, integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan staan wij klaar voor u!

Verzekeringen De Clercq & Ryheul BV  richt zich vooral op gezinnen en kleine zelfstandigen. Zo volgen wij de markten om de beste beleggingen op de kop te kunnen tikken. Zorgen rond successieplanning? Wij bieden passende oplossingen (roerend & onroerend) voor uw situatie. Ook kan u bij ons terecht voor alle verzekeringen: vraag naar onze voordelige formules!

Onze waarborg: een sterk groeiend cliënteel dat door de jaren heen trouw blijft, is het beste bewijs voor onze professionele maar ook warme persoonlijke aanpak!

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • check-up van al uw verzekeringen,
  • analyse van uw situatie of uw activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van al uw  risico’s.

Wat doen wij nog meer voor u?

  • wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen.
  • bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • wij houden u steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • we nemen de tijd om u goed te adviseren.

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.

We nemen contact met u op. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u klaar.