Studie Test Aankoop over autoverzekeringen verschijnt in Budget&Recht editie mei

Twee weken geleden pakte de media uit met een studie van Test-Aankoop, die hierin de autoverzekeringen en bijhorende diensten van alle verzekeraars onder de loep nam. Fidea kwam als slechtste leerling uit deze vergelijking.

Na overleg met hen over de resultaten bleek echter dat de Fideafoon, de Fidea’pp en de takelservice niet mee opgenomen waren. Een parameter die in deze studie blijkbaar van doorslaggevend belang was.

Intussen heeft Test-Aankoop de ontbrekende informatie over Fidea’s bijkomende services mee opgenomen en heeft ze een nieuwe score bepaald, die zij vandaag zal doorsturen aan de media en op haar online-fora zal publiceren. De studie in hun eigen magazine Budget & Recht van deze maand is helaas nog met de verkeerde score van de persen gerold, maar we doen een beroep op u om het gezamenlijke bericht met de correcte score, dat we op onze eigen socials publiceren, samen met Fidea’s totaalaanbod zo veel mogelijk te delen met uw cliënten, of ze nu Elit3-cliënt zijn of niet.
We danken Test-Aankoop voor het overleg van de afgelopen dagen, met deze rechtzetting als resultaat.

Officieel statement van Test-Aankoop van 27 april:

“Verschillende media hebben bericht over het onderzoek van Test Aankoop inzake de verplichte autoverzekeringen. Fidea en Test Aankoop hebben samen vastgesteld dat de beschikbare informatie die in het kader van dit onderzoek tussen hen werd uitgewisseld onvolledig was. Fidea biedt wel takeldiensten en een vervangwagen aan, onder voorwaarden die aan de verzekerde worden meegedeeld na het ongeval.

Op basis van deze nieuwe informatie vindt Test Aankoop dat de Polis Personenwagen van Fidea van goede kwaliteit is, met een eindscore van 67 op 100 ”.